Over Plazand

Streven naar perfectie in een ontspannen ambiance
plazand-vergaderen-strand
john-andrew-plazand

Ons verhaal

Op 1 maart 2011 opende Plazand voor het eerst haar deuren. In dat jaar startten Ramon, Femke, John & Andrew strandpaviljoen Plazand. Zij hadden een verouderd paviljoen gekocht en in enkele maanden tijd omgetoverd tot een eigentijdse Beachclub.

In de daaropvolgende jaren is het paviljoen verder aangepast aan de hedendaagse comforteisen én uitgebreid met o.a. unieke aparte ruimtes geschikt voor feesten, vergaderingen en bijeenkomsten.

In 2019 besloten Ramon & Femke te stoppen op het strand en namen John & Andrew de beslissing om Plazand, met het huidige team, gezamenlijk voort te zetten. Met dezelfde spirit en energie staat ons team dagelijks voor jullie klaar met de service en kwaliteit die jullie al jaren van ons gewend zijn.
Op culinair gebied komt de lat ook ieder jaar hoger te liggen. De keukenbrigade, die hier vanaf het prille begin al werkt, laat zich graag inspireren door de nieuwste trends op culinair gebied. Zij weten jullie iedere keer weer te verrassen met mooie nieuwe gerechten – uiteraard altijd vers bereid en van de hoogste kwaliteit.

Impressie

Ervaar Plazand

Wat zeggen gasten

OVER PLAZAND

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Instagram

Volg onze updates op Instagram
Instagram-Icon

Facebook

Like Plazand op Facebook
Facebook_logo